Kot odziv na nastop v Idriji

Dežne kaplje in ohlajeno ozračje tik pred začetkom nastopa? Ni ovir za Idrijčane in našo ekipo, da se ne bi imeli fino! Sploh, ko dežne kaplje nehajo vztrajati nad našimi glavami. Precej manj navdušeni pa smo bili sicer nad Sarinim padcem ob doskoku z odra prav zaradi spolzkih tal, ampak občinstvo nas je kljub temu neljubemu dogodku sredi nastopa navdušeno podpiralo vse do konca večera. In Sara danes že nadaljuje s plesom kot da tistega lepega večera v Idriji ni bilo nič!

Kulturni utrip poletja, Postojna, 2. avgusta 2012

Soparen poletni večer je na postojnski trg pred hotel Kras privabil razigrano in zabave željno publiko naše zasedbe, ki nas je sprejela z odprtimi rokami in srci. Popeljali smo jih skozi svoj repertoar muzikalov. Nekateri so ob tem migali z boki in nas nagrajevali z aplavzi, navdušeni nad bolj "rockovskim" zaključkom pa so nato navijali tudi za dodatek. Nastop je bil zelo uspešen in po koncu so nas že povabili na 'Utrip poletja v Postojni' prihodnje leto. Se vidimo torej na istem odru čez 1 leto!

Podelitev priznanj zlatim maturantom 2010 na Ljubljanskem gradu

Maturanti? Ki so za povrh še "zlati"? Zahtevna publika, smo si mislili pred nastopom, a so nas ti ambiciozni mladinci kljub temu sprejeli izredno prijetno. Popeljali smo jih po zgodovini muzikalov, jim vmes zaupali kakšno anekdoto iz sveta te glasbeno-gledališke zvrsti, rože, ki smo jih trosili po dvorani ob skladbi Aquarious iz Haira, pa so sprostile in pripravile k smehu prav vse v dvorani. Uživali smo, ko smo videli, kako naše "zlato" občinstvo uživa v našem nastopu.

Festival Bled v festivalni dvorani na Bledu

Imeli smo čast nastopiti na festivalu z dolgoletno tradicijo, ki je v dvorano privabil številne obiskovalce tako iz Slovenije, kot iz tujine. V dvorani so naš nastop spremljali sedeči obiskovalci, ki pa bi, če bi jim le ponudili to možnost, prav gotovo poplesavali ob znanih napevih, ki so jih močno pritegnili. Na koncu vsake skladbe so nas nagradili z navdušenimi vzkliki in zajetnimi aplavzi, zato smo za njih igrali še s toliko večjim veseljem.

Trnfest 2011 na dvorišču KUDa France Prešeren v Ljubljani

Trnfest je en in edini! Festival, brez katerega si Ljubljančani poletnega dogajanja sploh ne znamo predstavljati. Zato je bilo vabilo na takšen festival izredno laskavo. Koncert je uspel odlično, pod odrom so obiskovalci veselo poplesavali in po koncertu so deževale številne pohvale in navdušene pripombe publike.